Spar penge på en ny kopimaskine løsning

Ny kopimaskine til kontoret

Jeg arbejder på et kontor, hvor vi dagligt udskriver dokumenter. Derfor er det vigtigt at vores kopimaskine fungerer 100% og aldrig svigter os.

 

For nogle måneder siden, skete der dog det, som ikke måske: Vores kopimaskine gik i sort. Mange danske moderne virksomheder, er papirfrie og det er også vores mål. Dog kan vores hverdag ikke fungere uden en maskine der kan printe blæk på noget papir.

Derfor gik halvdelen af medarbejderne i panik og den anden halvdel gik på tidelig weekend. Vi fik vores problem løst ved at hidkalde en dyr serviceteknikker som heldigvis kunne hjælpe os af med problemet.

Efter den gryopvækkende episode, blev vi enige om at det aldrig måtte ske igen. Derfor begyndte vi at søge efter leverandører af kopimaskiner til danske virksomheder der også tilbød løbende services.

Krav og forventninger

Som du nok allerede har fornemmet, er en kopimaskine en vigtig del af vores hverdag. Derfor var et af vores krav, at maskinen skulle være inkl. Løbende service og vedligeholdelse.

Som tidligere nævnt, vil vi om nogle år gerne være en papirløs virksomhed. Derfor ønskede vi også at få en maskine, der kunne vise vores daglige brug, så vi vha. data kunne finde ud af hvilket områder vi med fordel kunne starte med at gøre papirløse.

Derudover er det altid en god ting at have et overblik over hvordan ens printer miljø er.

Fordi vi printer så meget, kommer vi selvfølgelig også til at lave nogle forkerte udskrifter. Vores forhåbning omkring at investerer i en printer med et godt styresystem og som indsamlede vores data, var at kunne minimere vores antal af fejlprint. Både for miljøet skyld, men også for at spare på vores penge.

 

Her fandt vi den gode kopimaskine

Vi var i kontakt med en del forskellige leverandører, men vores valg endte med Business Center Ørsted. De har mange forskellige kopimaskine mærker i deres portefølje og har virkelig styr på deres kram.

De analyserede hele vores printermiljø og derfor fik de en 100% forståelse for vores printerbehov og hvilken værdi en printer skaber for os.

Hvis du er interesseret i at vide mere omkring Business Center Ørsteds udvalg af kopimaskiner kan du se det her på deres hjemmeside.

Deres teknikkere er søde til at komme ud, så snart vi piber det mindste kommer de ud og tjekker at vores maskine ikke svigter os.
Derudover hjælper de os med at læse den data vores printer indsamler og kommer med forbedringsforslag til vores brug af printeren.

En anbefaling værdig

Business Center Ørsted har min varmeste anbefaling hvis du og dit kontor står og mangler en ny kopimaskine. Jeg vil faktisk også anbefale dem, selvom i ikke gør. Deres analyse af jeres printersystem, giver dig et helt nyt indblik i jeres printermiljø og giver dig gode muligheder for at optimere og spare penge på dette. Det skaber større værdig end man lige går og tror, da det er en hel ny verden man får indblik i.

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply