Regningen fra helvede: parkeringsbøden

Kig på overskriften. Og kom så lige og fortæl mig, jeg ikke har ret. For findes der noget mere kvalmende, end at blive straffet for at holde 10 minutter for længe et sted i din hjemby, hvor du biddrager til lokalsamfundet ved at handler ind i butikkerne og spise på restauranterne, for så at blive mødt af en parkeringsbøde på et beløb, du kunne have taget hele familien ud at spise for.
Jeg er hamrende træt af det. Den uretfærdighed og ikke mindst grådighed, der ligger bag. Den opfostring af savlende parkeringsvagter, der nærmest lever og ånder for at løfte op i den vinduesvisker og høre lyden af den smække ned og en papirslap med teksten ”parkeringsafgift”. Ad, jeg kan lige forestille mig det. Derfor har jeg i stedet købt en elektronisk parkeringsskive, så jeg aldrig igen kommer til at glemme tiden. Jeg skal selvfølgelig parkere rigtigt og inde i båsen, men jeg kommer forhåbentligt aldrig til at vende tilbage til en bil, hvor der hænger en bøde på grund af manglende tidsregistrering.
En p skive elektronisk er nok ikke ufejlbarlig. Men husker man at skifte sine batterier og så ellers indstille uret rigtigt, er den det tætteste man kommer på en idiotsikring. Og det er derfor, jeg har købt mig en! Desuden er prisen på sådan en efterhånden nede i bare 4-500 kroner for en ganske udmærket en af slagsen. Se flere p skiver her.

En enkelt parkeringsbøde derimod ender snildt på en 750 kroner, som kunne være brugt så meget bedre. Så er der nogen grund til overhovedet at finde yderligere argumenter for at købe en p skive, der indstiller sig selv? Næ, køb den nu bare og undgå grå hår fra p bøder.

Parkering

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply