Mangler du LED lys eller LED lygter? – Så kender jeg det rette sted!

Mig og min mand har længe gået og ledt efter den rette belysning til vores hjem. Vi har nemlig lige renoveret hele vores hus, så det står knivskarpt og moderne. Vi kan godt lide den moderne stil hvor der ikke er så mange ting i hjemme og hvor det er meget minimalistisk. Derfor er vi begge træt af vores nuværende belysning, fordi den fylder! Og hvad med jeg med det? Loftslamper, bordlamper og gulvlamper fylder simpelthen så meget i vores hjem, som ikke går godt med den måde, som vi har møbleret på.

 

LED lys er løsningen, hvis du er trætte af dine lamper

Derfor ville vi gerne finde en løsning, så vi kunne komme af med alle vores lamper, som fylder i hvert et hjørne. Min veninde Louise havde fundet en super smart løsning i hendes hus, hvor der er LED spot belysning i hele hjemmet. Derfor to jeg hjem til hende og drak en kop kaffe, for at høre hvor hun havde købt sine LED lamper. Hun nævnte hun havde fundet dem på en side som hedder KOZ.dk. Så gik med det samme hjem for at lavet lidt research. Da jeg kom ind på KOZ.dk kunne jeg se at de solgte deres LED belysning til super billig pris, så jeg hoppede med på sporet og valgte derfor at købe LED spot belysning til hele hjemmet!

Hurtig levering hos KOZ.dk

Selvom jeg havde bestilt en forholdsvis stor ordre, kunne jeg hente mine pakker på posthuset 3 dage efter om fredagen. Derfor besluttede vi os for at installere belysningen over weekenden, hvor vi havde tiden til det. Min mand er elektriker, så det er ingen problem for ham at installere belysningen. Det to en halvanden dag og så var alt belysning installeret. Herefter kunne vi endelig bære alle vores lamper op på loftet og det har simpelthen givet så meget luft i vores hjem.

 

Prøv med LED lyd i hjemmet

Derfor vil jeg klart anbefale at købe LED lys hos Koz.dk. De har et kæmpe udvalg af belysning og det er også muligt at få f.eks. LED lygter. Husk du også spare strøm ved LED belysning, så det er en super smart løsning som er både miljøvenlig og billig.

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply