Lommelygte med slagkraft

Jeg er tit på natarbejde, hvor jeg af og til kommer ud i nogle mørke kroge, hvor jeg er nødt til at have min egen lygte med for at kunne se, hvor jeg er på vej hen.

Problemet har bare tit været, at min egen lygte har virket, når den har haft lyst, og ikke når jeg har haft brug for den og den har skulle været pålidelig. Derfor har jeg brugt en formiddag på sofaen med en god kop kaffe, fødderne oppe og computeren på skødet. Her har jeg researchet om såkaldte LED lygter til professionel brug. De skulle virke noget mere pålideligt og desuden er deres lys helt i egen klasse, hvilket er perfekt, da jeg jo først og fremmest er interesseret i et produkt, jeg ved holder strøm og hvor jeg ved, at pæren ikke lige pludselig springer. Det har nemlig også været årsag til hyppig udskiftning før i tiden, hvor jeg nærmest en gang om måneden måtte ud og købe mig en ny lommelygte. Her blev jeg mødt af de samme råd, der fortalte, at sådan var det bare med lygter nu til dags, og at det var uundgåeligt, når man nu har et job, hvor lygterne risikere at få nogle knubs.

Så denne gang har jeg også valgt at betale lidt mere for at få mig en ordentlig lygte, der ikke bare lyser bedre, men også kan holde til det, hvis den støder på væggen eller noget lignende. Jeg glæder mig derfor til at se, hvor længe denne lygte holder. Det lover i hver fald godt.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply