Hosting til seriøse webshops

Der findes dem, der opretter webshop på webshop for at sælge seneste nye ide, og så findes der dem, der fastholder deres koncept, tror på deres ide og fortsætter med at klø på med samme løsning. Jeg hører til sidstnævnte gruppe, og jeg har derfor efterhånden en hel del dybdegående viden inden for feltet. Jeg vil her prøve at liste de vigtigste ting, du skal huske, når du vil forbedre, forbedre og forbedre din forretning.

For det første må du aldrig være bange for at spørge efter eller tage imod hjælp. Du har med garanti et sæt sunde kompetencer, og det skal du bare prise dig lykkelig for. Men når det så er sagt, må du også acceptere at du ikke kan klare alle opgaver lige godt. Derfor må du aldrig glemme dit netværk, hvor der sidder folk, der kan hjælpe dig. Du varetager en forretning, og hvis du laver noget, du ikke er tilfreds med, så er dine kunder heller ikke nødvendigvis. Få derfor hende den gode grafiker eller ham den skarpe animator til at hjælpe med de detaljer, der bare skal være i orden og signalere professionalisme.

Dernæst må du aldrig stille dig tilfreds med at kun gå efter de billige løsninger. Hvad mener jeg helt præcist med det? Jo, i starten er det fristende at spare penge på eksempelvis betalingsløsninger, hosting og andre services, hvor spændet prismæssigt går fra meget billigt til dyrt. Men husk, ser dine brugere en suspekt betalingsløsning, så forbliver de brugere og bliver ikke til købende kunder.

Det andet eksempel, hosting, er lige så vigtigt. Sørg for at vælge noget ordentligt, der både er brugervenligt, og loader varer hurtigt. Hvis ikke sidstnævnte sker, sparer du rigtigt nok penge på hosting, men kommer ikke til at tjene potentielt lige så mange, da det skræmmer kunderne væk.

Husk de to råd. Så skal det nok gå, bare du bevarer tålmodigheden og fastholder fokus.

 

Tags: , , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply