Effektiv elektriker med fokus på tid

Min søn havde længe plaget om en PlayStation 4. Normalt plager han ikke, nej, faktisk aldrig, men netop en Playstation 4 stod så højt på ønskelisten, at han ikke kunne slippe tankerne fra den. Min kone og jeg vidste allerede, at vi ville give ham en til fødselsdagsgave, så hans plageri var ret irriterende – vi vidste jo, at han ville få en, men blev alligevel nødt til konstant at sige nej. Hans lyst til at spille på konsollen var faktisk så stor, at han næsten hele ugen op til sin fødselsdag ikke spiste hjemme, da han var hos en kammerat, som for nylig havde fået den lækre spillekonsol. Da den store dag var der, og han pakkede sin nye PlayStation 4 op, var det alle pengene værd – hans ansigtsudtryk var alle pengene værd. Han løb straks ind på sit værelse, hvor han ville sætte konsollen i stikket, så han kunne spille – desværre måtte han erkende, at kablet ikke var langt nok til at nå stikket. Heldigvis havde jeg en forlængerledning tilovers, for ellers havde helvede brudt løs. Det gik dog også op for mig, at han rent faktisk kun havde to stik på hele værelset, som jeg anså for alt for lidt. Jeg ringede derfor til den lokale elektriker, som allerede dagen efter kom, og fik lavet et nyt stik, så han ikke behøvede at bruge forlængerledningen. Den søde elektriker så hvor irriteret min søn blev af, at han måtte forstyrre ham i 5 minutter, og skyndte sig derfor meget. Som undskyldning tog han et spil FIFA mod ham efterfølgende, og det var derfor hurtigt glemt. Me-El er din elektriker, hvis noget skal løses hurtigt!