Afgifter fik os til at skifte belysning

Så fik vi endnu en gang stigende priser på strøm at se. Det er utroligt, at selskabet slipper af sted med de små ryk gang på gang, for det er jo ikke ligefrem til forbrugerens fordel, at prisstigningen finder sted. Derfor er jeg også blevet så træt af mine strømregninger, at jeg har været nødt til at spille med på alle de her moderne måder at spare strøm på. Det har startet i det små for længe siden, hvor jeg har slikket mine elskinner og sørget for, at jeg ikke har brugt penge på stand-by strøm. Men nu har jeg taget mere drastiske metoder i brug for at spare så meget som jeg nu engang lkan komme til på strømmen.

Jeg har faktisk skiftet alt lys i min lejlighed ud med led belysning. som jeg købte på hjemmesiden KOZ Electronics  Det har jeg gjort, fordi det er omkring 45 % billigere for mig, når jeg bruger led pærer kontra almindelige pærer, som godt nok er billigere, men på sigt dyre. Så jeg har valgt at spille med på den der grønne bevidsthed, men så stopper det også der. Jeg vil ikke tvinges til at skulle udskifte mit nuværende A+ køleskab for at få to plusser mere og sådan. Så vildt er det ikke. Altså, jeg vil da helt sikkert tænke over det, når jeg skal have et nyt, men det bliver først, når det gamle ikke kan klare mosten mere. Til den tid vil jeg da se mig om after det mest strømbesparende alternativ, for der hersker vel næppe nogen tvivl om, at det ikke er den sidste prisstigning vi har set, hvad angår strøm til os helt almindelige mennesker. Så jo, jeg er begyndt at mærke presset for at være politisk korrekt, men en marionetdukke bliver jeg aldrig alene på den bekostning.

Tags: , , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply